Presentatiecoaching 2021-03-12T13:01:16+00:00

Presentatiecoaching

Jij bent het middelpunt
Jij gaat speechen of een presentatie geven. Spannend, zeker als de ervaring ontbreekt of een beetje weggezakt is. Je wilt professioneel voor de dag komen, vol overtuiging maar wel jezelf blijven en geen stukje opvoeren. Ook wil je graag een manier vinden om met onzekerheden om te gaan, zodat je in welke situatie dan ook de controle houdt en in staat bent om te improviseren daar waar nodig.
Dan is déze coaching iets voor jou. In een veilige omgeving, waar je volledig jezelf kunt zijn leer je hoe je op een natuurlijke manier overtuigend, animerend en vooral met plezier kunt speechen of presenteren.

Met een enorme schat aan ervaring en op basis van wederzijds vertrouwen, ga ik je op een ontspannende manier alle kneepjes van het vak leren. Dit met een stuk theorie en praktijk. Je gaat zelf aan de slag en door middel van video opnames gaan we samen werken aan jouw leerdoel.

Als coach besteed ik aandacht aan:

  • jouw persoonlijkheid
  • houding en (non) verbale communicatie
  • inhoud, opbouw en structuur van de presentatie
  • stress, faalangst en concentratie
  • plezier beleven aan presenteren.

Doelgroep:

  • Iedereen die voor het eerst gaat presenteren/speechen of zijn/haar presentatievaardigheden een boost wil geven.

Het resultaat
Na afloop bent je in staat om op een natuurlijk manier, met zelfvertrouwen en veel plezier te speechen of een presentatie te geven.
Dit mede omdat je de technieken beheerst om het publiek te boeien en te binden gedurende de hele presentatie.

Plaats en data:
In overleg

Investering:
De coaching wordt samengesteld op basis van jouw wensen. De investering is daarvan afhankelijk.

Interesse?
Neem contact met me op, ik informeer je graag. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de situatie, de wensen en leerdoelen, mijn scala aan mogelijkheden en weet je daarna precies wat ik voor je kan betekenen en wat de kosten zijn.